PROSÍME O SDÍLENÍ: Leták k Evropské on-line studii o drogách (EWSD) 2024

, rubrika Novinky

Prosíme o sdílení letáku na vašich webech a sociálních sítích - leták ve formátu A4 a A3 je připojen k této zprávě. Za pomoc děkujeme. EDIT (26. 6. 2024): Dotazník studie EWSD 2024 je otevřený pro vyplnění až do 8. července. Děkujeme!

V příloze je leták k Evropské on-line studii o drogách (EWSD) 2024 (ve formátech A4 a A3). Samostatný QR kód pro vstup do dotazníku v češtině pošleme na vyžádání - pište prosím na mail drogyinfo@vlada.gov.cz. Za sdílení děkujeme.

Informace o studii EWSD 2024 jsme zveřejnili v tiskové zprávě UŽÍVÁTE DROGY? KOLIK? PROČ? Česká republika spolu s dalšími téměř čtyřmi desítkami zemí chce lépe pochopit vzorce užívání nelegálních drog a v podrobné informaci o studii.

Evropská on-line studie o drogách 2024 probíhá od května do konce června prostřednictvím dotazníku umístěného na evropské platformě EU Survey. Studie je zcela anonymní. Dotazník je rozdělen do více částí – na vyplnění tak většinou stačí krátký čas, asi 10 minut. Mohou jej vyplnit lidé ve věku 18+ let, kteří v posledním roce užili některou z nelegálních drog, včetně konopí.

Podrobnější informace o studii jsou ve zprávě Evropská on-line studie o drogách 2024, zveřejněné v sekci O nás - Výzkumné aktivity NMS.