Agentura Evropské unie pro drogy (EUDA) dnes zahájila činnost

, rubrika Press centrum

Informační stránka o novém mandátu centra EMCDDA (agentury EUDA) je dostupná i v češtině. Podrobněji bude médiím a veřejnosti EUDA představena na živé vysílané tiskové konferenci - 3. července od 11 h (SEČ). Agentura má i nové logo a grafickou identitu, nový web i nové profily na sociálních sítích. Změnily se i e-mailové adresy zaměstnanců agentury.

Důležité odkazy

Web

Informační stránka o novém mandátu centra EMCDDA (agentury EUDA) - stránka v 25 jazycích, včetně češtiny. Volba jiného jazyka je možná z rozbalovacího menu vedle vyhledávacího okna, v záhlaví webu (po kliknutí na slovo "Czech").

Inaugurace EUDA: Tisková konference dne 3. 7. 2024 od 11:00 h - bude vysílána živě. Stránka je v angličtině, tisková konference bude rovněž probíhat v angličtině.

Sociální sítě

E-mailové adresy

E-mailové adresy se mění z jméno.příjmení@emcdda.europa.eu na jméno.příjmení@euda.europa.eu. Obecné dotazy lze posílat na info@euda.europa.eu a dotazy médií na press@euda.europa.eu

Poštovní adresa a telefonní čísla

Poštovní adresa agentury a telefonní čísla se nemění. Pouze v adrese je třeba uvádět nový název agentury (anglicky, případně portugalsky).

European Union Drugs Agency (EUDA)
Praça Europa 1
Cais do Sodré, 1249-289 Lisbon
Portugal.

Tel. +351 211 210 200.