Jindřich Vobořil končí v pozici národního koordinátora pro protidrogovou politiku. Premiér s ním dál počítá jako s expertním poradcem

, rubrika Press centrum

Předsedové koalice byli v úterý 9. července 2024 informováni o odstoupení Jindřicha Vobořila, který po dohodě odchází z pozice výkonného místopředsedy Rady vlády pro koordinaci politiky v oblasti závislostí a národního koordinátora pro protidrogovou politiku k 31. srpnu tohoto roku.

Tiskovou zprávu Jindřich Vobořil končí v pozici národního koordinátora pro protidrogovou politiku. Premiér s ním dál počítá jako s expertním poradcem vydal Odbor komunikace Úřadu vlády dne 9. 7. 2024.

Otázky k tomuto tématu byly zodpovězeny na tiskové konferenci po jednání vlády dne 10. 7. 2024 (dostupný je zvukový záznam, později může být doplněn textový přepis).

Kontakt pro média:

Mgr. Jindřich Vobořil, národní koordinátor pro protidrogovou politiku M +420 725 805 865, E-mail jindrich.voboril@vlada.gov.cz

Žádosti o rozhovor a otázky je možno zasílat prostřednictvím Davida Hluštíka, david.hlustik@vlada.gov.cz, +420 602 244 776.


Dne 2. července 2024 se centrum EMCDDA stalo Agenturou Evropské unie pro drogy (EUDA).
Web agentury: https://www.euda.europa.eu Informační stránka o novém mandátu centra EMCDDA (agentury EUDA) je na webu EUDA k dispozici i v češtině - OTEVŘÍT Změnily se i e-mailové adresy zaměstnanců agentury, jsou nyní ve formátu jmeno.prijmeni@euda.europa.eu.